Köket är beställt

Nu har vi skickat iväg beställningen till Vedum för köket. Det könns oerhört bra.

Arkitekten frågade oss vilket det viktigaste rummet var. Det var utan tvivel köket, så allt fick på något vis bero på hur köket utformades och även var köket placerades i huset. Att trappen till övervåningen skulle vara i direkt anslutning till köket kändes självklart.

Hur mycket tid vi spenderat på att välja detaljerna till köket är svårt att säga, men det är helt klart den del som vi kompromissat minst i. Bänkytan i köksön har vi bytt material säkert fyra gånger. Vi tog till och med in offert på en helt rostfri köksö, men eftersom den även ska fungera som serveringsyta vid frukost, lunch och middag gick rostfritt bort. Det blev Granit Assoluto Nero som Vedum levererar till slut.

Diskbänken är rostfri hela vägen vägg till vägg med en läcker kant mot väggen som ger en väldigt gedigen känsla. Vi gjorde det enkelt för oss själva och valde i princip alla vitvaror från Siemens som Mjöbäcksvillan trots allt har med i sitt standardutbud.

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/f/e/wagander.se/httpd.www/easy-living/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *